Wie is Irene Verweij?

Wie ben ik en wat is mijn levensdoel hier op aarde? Deze vragen hebben mij al vanaf mijn jonge jeugdjaren intensief bezig gehouden. Ze brachten me van de filosofie naar de psycholgie om uiteindelijk uit te komen bij de spirituele psychologie. Tijdens mijn reis besefte ik steeds vaker dat het eigenlijk vooral om de ziel in het leven gaat. Aan het eind van ons leven maakt onze ziel immers de rekening op en neemt mee uit dit leven wat bruikbaar is. Onze ziel zou dan ook in het centrum van onze aandacht moeten staan. 
We voeden onze ziel met onze gevoelens en emoties; we lijden dus niet voor niets pijn! Een regressiesessie zorgt ervoor dat we op een veilige manier, echt onze oude pijn kunnen doorvoelen om af te sluiten. Een kado dus voor de ziel..

Werkervaring
Ik heb ruime ervaring in het werken met mensen; ruim dertien jaar begeleid ik mensen in mijn eigen praktijk voor individuele en relatietherapie. Mijn aanpak is praktisch, hands-on en liefdevol. Daarnaast werk ik voor de Lightworker Academy, geef ik als zenleraar meditatielessen en schrijf ik graag boeken. Voor Serendipity Reizen begeleid ik in Zuid Spanje de Innerlijke Ontdekkingsreis. 

Leven vanuit je ziel
Ik realiseer me hoe belangrijk het voor ons mensen is te weten, wat we hier op aarde komen doen. Als dat helder is, kunnen we anders met onze reis omgaan.
Als we minder vanuit het ego leven en meer vanuit onze ziel, begrijpen we wat we hier komen doen. We ondergaan misschien dezelfde levensgebeurtenissen, maar ervaren deze op een totaal andere manier. We worden niet meer omvergegooid door emoties. Het is eerder een stil en intensief ervaren. Ervaren en leren, terwijl het anker van onze levensboot stevig in de grond zit. 

Ik ben zeer dankbaar en enthousiast dat ik dit mooie werk mag doen. Wil ook jij vanuit je ziel gaan leven? Wees uitgenodigd, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Een warme zielengroet,
Irene Verweij