Regressie
Verlang jij er ook zo naar vanuit je ziel te leven? Soms lukt dat niet omdat het moeilijk is innerlijk rust te vinden. Pijnlijke onopgeloste zaken uit het verleden zorgen er vaak voor dat het niet mogelijk is contact te maken met je ziel. 
'Ja maar, ik heb al zoveel over mijn jeugd gepraat,' hoor ik je misschien zeggen.
Door over je jeugd te praten, praten we er soms letterlijk overheen. Hoewel het lijkt dat je hard aan het werk bent, heeft het maar weinig helende werking. Tijd voor een andere aanpak dus! 

Bij een regressie beleven we onverwerkte ervaringen opnieuw, zodat ze echt kunnen worden verwerkt. Het resultaat is dat je eindelijk bepaalde negatieve levenservaringen een plek kunt geven, waardoor problemen in het dagelijks leven kunnen verdwijnen en het contact met je ziel herstelt kan worden.

Traumatische ervaringen helen
We gaan tijdens de sessies naar de oorsprong van de problemen, zodat we deze kunnen oplossen. Door deze herbeleving verwerk je jeugdervaringen op veilige manier alsnog lichamelijk en emotioneel. Het is een diepgaande manier van heling. Tijdens de sessie krijg je inzicht, waardoor je de ervaring kunt accepteren en echt kunt loslaten. NB accepteren is iets anders dan goedpraten! 

Het resultaat is dat geblokkeerde levensenergie weer vrijkomt. Hierdoor kun je weer open in het leven staan. Oude angsten belemmeren je niet meer. Blokkades worden opgeheven. Hierdoor zal je steeds sterker worden. Je ervaart meer kracht en zult intenser van het leven kunnen genieten. Maar bovenal voed je je ziel; al die traumatische ervaringen heeft je ziel nodig om te groeien; doe er dus vooral wat mee!

Werkwijze
In een kort kennismakingsgesprek van ongeveer een kwartier, kun je voelen of het goed voelt om met mij samen te gaan werken. Mocht dat het geval zijn, starten we eerst met een intakegesprek. Tijdens deze intake bespreken we uitgebreid wat je hulpvraag is en wat je doelstelling is ten aanzien van de regressie. We gaan de diepte in over je huidige leven en je jeugd. Je hebt de gelegenheid je vragen te stellen over de therapie en we kijken ook of je trancegevoelig bent. Dit gesprek zal je veel inzichten opleveren. Ook kan het een en ander al los gemaakt worden. Daarnaast kan ik je oefeningen meegeven die je thuis kunt doen. 


De regressie 
In de twee uur durende sessie die op de intake volgt, gaan we aan de slag met de regressie. We beginnen met een kort voorgesprek waarin we nogmaals de doelstelling van de sessie bekrachtigen. Daarna gaan we aan de slag: ik breng je in een trance of diepe ontspanning. Hierdoor kunnen we teruggaan naar het verleden. Je kunt erop vertrouwen dat je ziel je op die plek brengt waar je moet zijn. We bespreken de sessie kort na. 

Wat is een trance?
Hoewel je in trance bent tijdens de regressie, ben je op een bepaald niveau volledig aanwezig. Je hoort precies wat er gebeurt; anders zou de sessie ook niet zinvol zijn. Door deze trance zet het denken een stap naar achter en neemt je ziel of je onderbewustzijn het roer over. Je ziel weet precies waar je zijn moet om de ervaring te helen. Je kunt deze trance vergelijken wanneer je in een bepaalde flow zit: je bent volledig geconcentreerd en vergeet even alles om je heen. Hoewel je je ergens wel van het hier en nu bewust bent, ben je vol aandacht aanwezig bij die vroegere ervaring. 

Geen of weinig jeugdherinneringen
Sommigen kunnen zich weinig van hun jeugd herinneren. Dat is voor een regressie geen enkel probleem. We concentreren ons op een deel van je probleem; op een emotie, een gevoel in je lichaam of een bepaalde overtuiging. Op deze manier lukt het om snel bij die gebeurtenissen uit te komen die belangrijk zijn en verwerkt mogen worden.

Recensies
‘Hoewel ik heel nuchter ben en niet zo geloofde in regressietherapie, ben ik zeer onder de indruk van de resultaten. Ik heb al veel geprobeerd, maar deze sessies hebben mijn problemen echt bij de wortel aanpakt. De zorgvuldige begeleiding van Irene zorgde ervoor dat ik me helemaal kon ontspannen en me veilig voelde. Hierdoor kon ik verrassend snel aankomen op die plekken waar het om ging. Dank je wel Irene!’ (Cor, 45) 

‘Had ik dit maar jaren eerder gedaan! (Esther, 33)

Eindelijk ben ik van mijn onrust af. De regressie werkt zo door in mijn leven, dat het mijn omgeving opvalt hoe ontspannen en blij ik ben. Absoluut een aanrader. (Simone, 29)

Praktische informatie
Een sessie duurt twee uur. Hoeveel sessies je nodig hebt is afhankelijk van de problematiek, waarmee je je meldt. Regressie is een kernachtige, doeltreffende aanpak en meestal wordt er snel goed resultaat bereikt. De veranderingen werken door op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. De afspraken vinden plaats in overleg, meestal binnen de 2 of 3 weken. Het is ook mogelijk om de sessies in het Engels te doen.  

De bijdrage aan een sessie van twee uur in Santpoort is € 150,- inclusief 21% btw. Dit is gebaseerd op mijn uur prijs van € 75,- inclusief 21% btw. In Amsterdam kost een regressie € 175,-. (inclusief 21% btw) 
Mocht je onverhoeds niet kunnen is het mogelijk kosteloos te annuleren tot 24 uur voor de sessie. Bij latere afmeldingen wordt de volledige prijs van de sessie doorberekend. 

Het is aangeraden voor een sessie niet te zwaar te eten, maar ook niet met een lege maag te komen. Drink de dag voorafgaand aan de sessie geen alcohol. Op de dag zelf bij voorkeur geen alcohol, koffie of kalmerende middelen. Trek makkelijk zittende kleding aan.

Reïncarnatie 
Wanneer je worstelt met problemen waarvan je vermoed dat de oorsprong niet in dit leven is, is een regressie naar een vorig leven een oplossing. Denk bijvoorbeeld aan onverklaarbare pijnen, familiekarma, flashbacks of herinneringen die niet te herleiden zijn in dit leven. Bij deze regressie zullen we gaan werken met ervaringen uit een vorig leven. Het is niet van belang of je wel of niet gelooft in reïncarnatie. Het gaat er vooral om dat je open staat voor de ervaring.

Werkwijze
In een kort kennismakingsgesprek van ongeveer een kwartier, kun je voelen of het goed voelt om met mij samen te gaan werken. Mocht dat het geval zijn, starten we eerst met een intakegesprek. Tijdens deze sessie bespreken we uitgebreid wat je hulpvraag is en wat je doelstelling is ten aanzien van de reïncarnatie therapie. We gaan de diepte in over je klachten in dit leven. Je hebt de gelegenheid je vragen te stellen over de therapie en we kijken ook of je trancegevoelig bent. Dit gesprek zal je veel inzichten opleveren. Ook kan het een en ander al los gemaakt worden. Daarnaast kan ik je oefeningen meegeven die je thuis kunt doen. 

De reïncarnatie sessie 
In de twee uur durende sessie die op de intake volgt, gaan we aan de slag met de reis naar die vorige levens die belangrijk zijn voor de hulpvraag. We beginnen met een kort voorgesprek waarin we nogmaals de doelstelling van de sessie bekrachtigen. Daarna gaan we aan de slag: ik breng je in een trance. Hierdoor kunnen we teruggaan naar een relevant vorig leven. Je kunt erop vertrouwen dat je ziel je op die plek brengt waar je moet zijn. We bespreken de sessie kort na. 

Wat is een trance?
Hoewel je in trance bent tijdens de sessie, ben je op een bepaald niveau volledig aanwezig. Je hoort precies wat er gebeurt; anders zou de sessie ook niet zinvol zijn. Door deze trance zet het denken een stap naar achter en neemt je ziel of je onderbewustzijn het roer over. Je ziel weet precies waar je zijn moet om de ervaring te helen. Je kunt deze trance vergelijken wanneer je in een bepaalde flow zit: je bent volledig geconcentreerd en vergeet even alles om je heen. Hoewel je je van het hier en nu bewust bent, ben je vol aandacht aanwezig bij die vroegere ervaring. 

Recensies
‘Ik ben zo dankbaar deze sessies gedaan te hebben. Ik voel me zo bevrijd van een last die al generaties in de vrouwelijke lijn ligt.’ (Iris, 44) 

‘De gewelddadige dood in mijn vorige leven zorgde in dit leven voor ondragelijke hoofdpijnen. Door de reïncarnatie therapie ben ik hiervan bevrijd.’ (Ben, 39) 

Praktische informatie
Een sessie duurt twee uur. Hoeveel sessies je nodig hebt is afhankelijk van de problematiek, waarmee je je meldt. Een regressie naar een vorig leven is een kernachtige, doeltreffende aanpak en meestal wordt er snel goed resultaat bereikt. De veranderingen werken door op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. De afspraken vinden plaats in overleg, meestal binnen de 2 of 3 weken. De sessies kunnen ook in het Engels. 

De bijdrage aan een sessie van twee uur in Santpoort Noord is € 150,- inclusief 21% btw. Dit is gebaseerd op mijn uur prijs van € 75,- inclusief 21% btw. In Amsterdam is de bijdrage € 175,- (inl.21% btw)
Mocht je onverhoeds niet kunnen is het mogelijk kosteloos te annuleren tot 24 uur voor de sessie. Bij latere afmeldingen wordt de volledige prijs van de sessie doorberekend.

Het is aangeraden voor een sessie niet te zwaar te eten, maar ook niet met een lege maag te komen. Drink de dag voorafgaand aan de sessie geen alcohol. Op de dag zelf bij voorkeur geen alcohol, koffie of kalmerende middelen. Trek makkelijk zittende kleding aan.