Ben je op zoek naar de diepere betekenis van jouw leven? Tijdens de Zielenreis verrijk je jezelf met de bewustwording van jouw missie hier op aarde. Je maakt kennis met de dimensie van de ziel. Vanuit het zielsperspectief komt jouw leven in een nieuw daglicht te staan. Je levenslessen worden helder. Je wordt je bewust van jouw zielskracht, waardoor de weg van jouw ziel zich aan je ontvouwt.

Voor wie is deze reis bedoeld?
Het dagelijks leven wordt in grote mate beheerst door het denken: Je hebt geen gedachten, maar de gedachten hebben jou. Gedachten over pijn en verdriet, afgunst, angst, controle, zekerheid en teleurstelling. Ze zijn zo overheersend dat jij je ermee bent gaan identificeren. Jij voelt dat dit ergens niet klopt. Je verlangt naar de vrijheid, naar een leven voorbij de gehechtheid aan (gedachte)vorm. Je verlangt ernaar om jezelf in je ware kracht te zien. Bij het streven naar deze vrijheid kun je niet om de ziel heen. Want de ziel is wie jij in alle puurheid bent.

Ego loslaten
Tijdens deze reis verbind je je met jouw missie, met het licht en de liefde in jou. Je krijgt inzicht in de zingeving van dualiteit. Je hebt de bereidheid om de identificatie met het ego los te laten. Het ego hoeft niet weg, integendeel, zolang het maar dienstbaar is aan jouw missie. En als jouw ziel door jou heen stroomt, dan stroomt jouw leven.

‘Draai je gezicht naar de zon en laat de schaduw achter je vallen.’ (Inayat Khan)

Programma
Je beziet je leven, verleden, heden en toekomst vanuit het perspectief van de ziel. Je aanvaardt dat er een les besloten ligt in alles wat op jouw pad komt. Jouw streven tijdens deze reis is om voorbij de woorden jouw essentie te ervaren.

Levenscycli
We werken met de volgende levens cycli:
Geboorte: Wat is/zijn jouw levensthema('s)? Waartoe is jouw ziel hier op aarde?

Groei: Je zet je zintuigen open. Je gaat terug naar de puurheid van de natuur die jouw ware ik weerspiegelt. Spelenderwijs ontdek je de aarde, maak je contact met het decor waar jouw ziel zijn/haar missie gaat volbrengen.
Bloei: In de kracht van jouw leven wordt jouw missie helder en onderzoek je hoe deze vorm te geven.
Verval: Zoals de boom in de herst zijn bladeren laat vallen, zo kijk jij nog één keer terug op jouw oude leven. Vervolgens laat jij in dankbaarheid los wat jou niet meer voedt.
Dood/Wedergeboorte: Het moment waarop je in totale overgave je oude ik loslaat en je nieuwe Ik omarmt. Niet jouw ego, maar jouw ziel wordt de drijvende kracht in alles wat jij doet. Je staat op in jezelf, in jouw unieke kracht. Middels een ritueel word jij ingewijd in jouw voornemen om jouw missie in dit leven te volbrengen.

De ziel vraagt niet om begrepen te worden. Aanvaard haar simpelweg.

De vrijheid opzoeken
We maken veel gebruik van de stilte, de natuur, de zon, maan en de sterren. Er zullen meditaties zijn, visualisaties, creatieve en interactieve opdrachten. En verder laten we ons leiden door wat onze ziel ons influistert. Eenvoud en puurheid dragen de reis. Door ons niet te laten afleiden door het materiële comfort van de maatschappij, komen we als vanzelf meer in contact met wie we zijn en wat er in ons leeft. Zo kunnen we bijvoorbeeld inzicht krijgen in de patronen waaraan we gehecht zijn en die ons beperken in onze vrijheid. De eenvoud zorgt ook voor een dieper contact met de helende kracht van het nu.

Locatie
Je verblijft op het prachtige El rio de la Vida (de stroom van het leven) in Riogordo. Een sfeervolle locatie, midden in de verstillende natuur, gelegen aan het riviertje el rio de la cueva. Het is een plek waar je thuiskomt bij jezelf. Een warm bad waar alles, de kamers, het eten (vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch), de terrassen, doordrongen zijn van puurheid en liefdevolle aandacht.


Praktisch
Je boekt via Transavia vanaf Eindhoven de vroege heenvlucht op de aankomstdag en de late terugvlucht op de vertrekdag. In verband met het vervoer van en naar de luchthaven hebben wij in het onderstaande schema de vluchttijden vermeld zodat je tegelijk met de andere deelnemers aankomt. Mocht je een afwijkende vlucht willen boeken, zorg dan dat je rond hetzelfde tijdstip aanwezig bent op de luchthaven. Je mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar El Rio de la Vida komen. In dat geval krijg je een korting van € 25,-. De aanvangstijd krijg je dan nog te horen.

De Zielenreis eindigt op de laatste dag om 16.00 uur. Vervolgens zul je worden teruggebracht naar de luchthaven of vervolg je jouw reis op eigen gelegenheid. In het tweede geval is wederom een korting van € 25,- van toepassing.

Datum: 20-24 november 2017 en 4 - 8 juni 2018

Maandag 7.05 - 9.55 uur / Vrijdag 19.00 - 22.00 uur

Locatie: El Rio de la Vida, zie voor meer informatie: www.elriodelavida.com

Begeleiding AdJan van Gils: zie voor meer informatie:  www.i-am-reizen.nl en Irene Verweij

Bijdrage: € 795,- (inclusief 21% btw)

Aantal personen: 6-14

Inbegrepen in de prijs: 21% btw, begeleiding, vervoer van en naar de luchthaven in Málaga, vier overnachtingen, alle maaltijden, koffie/thee, water en fruit. Er wordt geen alcohol geschonken. De overnachting is gebaseerd op een tweepersoonskamer. De vlucht is exclusief.
Na boeking zullen wij ten aanzien van de vlucht contact met je opnemen zodra het minimun aantal personen is bereikt. Op dat moment kun je dan zelf jouw vlucht boeken.
De zielenreis is op eigen verantwoordelijkheid.


We kijken er naar uit je te mogen begroeten, AdJan & Irene