Persoonlijke zielenreis
Ben jij onrustig, besluiteloos en zoekende omdat je leven geen richting heeft?
Voel je je emotioneel en labiel?
Ervaar je stress, omdat je zoveel van jezelf moet? 
Zit je met je aandacht voortdurend in het verleden of toekomst? 

Als je op een van bovenstaande vragen Ja beantwoordt, is het hoogste tijd om een andere dimensie in je leven te roepen, namelijk die van je ziel. Onze leefwereld bestaat uit een ego en een ziel, ook wel hoger Zelf genoemd. De ziel is dat stuk in ons dat rust kent. Dat wijs is. 

Minder vanuit ego leven
Het ego daarentegen zit vol emotionele oordelen en gedachten, kent stress en leeft nauwelijks in het hier en nu. Het is emotioneel, zoekend en rusteloos. Het wil van alles, behalve te zijn op de plek waar het nu is. 
Zou jij minder vanuit je ego en meer vanuit je ziel willen leven? Vind je het belangrijk om je levensthema en levensdoel te kennen en daar op een gestructureerde manier aan te gaan werken? 

Het contact met je ziel herstellen
Je bent van harte uitgenodigd voor een Persoonlijke Zielenreis.
Tijdens deze reis zullen we jouw zielenthema en levensdoel ontdekken.
Je komt (weer) in contact met je ziel en gaat langzaam maar zeker meer vanuit die dimensie in het leven staan. 

Herken je ego

Eerst zullen dat stuk in jou dat we ego noemen gaan onderzoeken. Je gaat opmerken wanneer je daarmee samenvalt. Ook leer je hoe je hier weer uit kunt stappen. Dit vereist behoorlijk wat oefening en tussen de gesprekken door, krijg je dan ook opdrachten mee, zodat je hier zelf ook mee aan de slag kunt gaan. 

Afsluiten van oude pijn en blokkades
Soms heb je echter bepaalde levenservaringen opgedaan, die we eerst een plek moeten geven, voordat we echt de diepte in kunnen gaan. Daar waar ze jouw reis blokkeren, zullen we deze gebeurtenissen eerst verwerken. Gevoelens en emoties worden doorvoeld en losgelaten. Je sluit af wat je niet meer dient. 
 
Hoe kom je in contact met je ziel?
Vervolgens gaan we kijken naar welke signalen jouw ziel aan je geeft en hoe je deze beter kunt leren verstaan en interpreteren. We gaan werken aan jouw innerlijke ruimte en stilte. Je gaat ervaren hoe je voluit kunt leven, zonder samen te vallen met alle (emotionele) gebeurtenissen. 

Resultaat
Na de sessies weet je wat jouw zielenthema is en wat je op aarde komt doen. Je hebt je emotionele bagage opgeruimd en hebt de wijsheid die erin zit helder. Je staat in zuiver contact met je ziel en geeft je leven vorm vanuit die stille wijze plek in jou. Je leert op zo'n manier met je gevoelens en emoties om te gaan, dat ze jouw leven niet meer overhoop halen.  

Je laat je niet meer leiden door de stormen die het ego veroorzaakt; je bent zoals de bodem van de zee: je ziet hoe de golven soms angstaanjagend hoog kunnen zijn, maar vanuit die stille rustige plek in jou, kijk je er naar, zonder dat je ermee samenvalt.
Je leven verandert op een manier, die je je nu waarschijnlijk nauwelijks voor kunt stellen. Je zult een stukje hemel op aarde bewerkstelligen.

Referenties: 

Tanja Schippers: 'Het is te merken dat Irene jarenlange ervaring heeft om te werken met mensen. Ze begeleidde me op doortastende, prettige maar zeker ook liefdevolle manier waardoor ik echt grote stappen heb kunnen zetten.' 

Ron de Vriend: 'Ik heb al veel in mijn leven gedaan, maar ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk ben wat ik meeneem uit de sessies met Irene. Ik ben dieper gegaan dan ik ooit had durven dromen. Hoe leuk is het om die ego stem te herkennen en er niet meer in mee te hoeven gaan! Wat een vrijheid..
Ik kan deze sessies echt aan iedereen aanraden.'


Praktische informatie
We hebben een gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek. Vervolgens plannen we drie tot vijf gesprekken in, die eens in de twee, drie weken plaatsvinden. Mocht je al veel emotioneel voorwerk hebben gedaan, kunnen we volstaan met drie afspraken. Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten mee, zodat je ook echt aan de slag kunt gaan met het besprokene. Uiteraard is het aan jou of je deze ook daadwerkelijk doet. 

De bijdrage voor een gesprek in Santpoort is € 75,- inclusief 21% btw. In Amsterdam (praktijk Lijnbaansgracht 67) is de bijdrage € 88,-. Heb je interesse of wil je meer informatie hebben? Je kunt me bellen: 06 12 77 44 45 of mailen ireneverweij@gmail.com

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten! 
Irene